Opnames Bollywood film Munnabhai 3 dit jaar van start

Opnames Bollywood film Munnabhai 3 dit jaar van startHet langverwachte derde deel uit de Munnabhai franchise komt eraan! Dit heeft Bollywood acteur Arshad Warsi recent bevestigd.

De opnames van de film gaan in 2019 van start. “Ik weet dat het script vrijwel klaar is. En dat Raju Hirani dit jaar met de opnames wil starten. Dat zal mid 2019 of eind 2019 zijn. Het werk aan het script wordt nu afgerond. Op dit moment hebben Sanjay en ik al toegezegd. Dat is alles wat ik weet”, aldus Arshad Warsi.

Arshad weet ook al hoe hij de rol van Circuit zal spelen. “Ik heb de neiging om mijn films en personages te spelen en vervolgens vergeet ik het en ga ik door naar de volgende film. Dat gebeurde met het tweede deel van Munnabhi. Ik speelde dezelfde rol helemaal anders. Toen liet Raju mij een paar scenes zien uit het eerste deel en pas toen kon ik weer in die rol kruipen. Dat wordt mijn voorbereiding op de rol.”

Arshad is binnenkort te zien in de film Fraud Saiyyan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.