Bollywood actrice Kangna Ranaut: “Men wil mij zien falen”

Bollywood actrice Kangna Ranaut: "Men wil mij zien falen"Bollywood actrice Kangna Ranaut is niet iemand die afstand doet van controversiële zaken. Ondanks de heftige protesten die tegen haar film Manikarnika: The Queen Of Jhansi worden gehouden blijft de actrice bij haar standpunt. De film wordt uitgebracht.

Hoewel haar laatste twee film, Simran en Rangoon, geen hits waren heeft ze goede hoop voor haar grootschalige film waarvan zij de regie in handen heeft.

“Ik heb het gevoel dat er mensen zijn die wachten op het moment dat ik zal falen. Dat mensen de tijd ervoor nemen en wachten om aan zichzelf te bewijzen dat ik het niet in mij heb om een film te maken. En dat alleen maar om zichzelf beter te laten voelen. Mijn falen is hun hoogste doel.”

Manikarnika: The Queen Of Jhansi draait vanaf vandaag wereldwijd in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.