Bollywood acteur Shah Rukh Khan vindt digitale platformen geen bedreiging voor cinema

Bollywood acteur Shah Rukh Khan vindt digitale platformen geen bedreiging voor cinemaDe digitale platformen komen als paddenstoelen uit de grond. Deze vorm van entertainment zou een bedreiging vormen de bioscopen. Maar Bollywood acteur Shah Rukh Khan ontkent dit. Hij legt uit waarom.

“De digitale platformen zijn geen concurrent noch een bedreiging voor cinema. Mensen denken dat het dezelfde ervaring is als de ervaring op het grote witte doek. Maar dat is het niet. De ervaring van een bioscoopzaal is een een gemeenschapservaring. Je ervaart het samen. En in een land als India zal dat nooit veranderen”, aldus SRK.

“Wij, als een groep mensen, zijn een gemeenschap. Het scherm moet groot zijn, omdat je met veel mensen deze ervaring zal delen en beleven. Het kan zijn dat er andere zaken veranderen. Films worden misschien in de toekomst niet iedere week uitgebracht, maar iedere maand. De format van hoe het wordt vertoond zal veranderen, maar cinema blijft bestaan omdat de gemeenschap blijft bestaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.