Bollywood actrice Katrina Kaif geeft sociale media de schuld voor slechte geestelijke gezondheid jongeren

Bollywood actrice Katrina Kaif geeft sociale media de schuld voor slechte geestelijke gezondheid jongerenBollywood actrice Katrina Kaif sprak in een recent interview over de slechte geestelijke gezondheid van jongeren. Ze zegt dat sociale media een van de schuldige factoren zijn.

“In deze tijd van sociale media zie je dat jongeren weglopen van alles wat echt is. Dan is het niet meer dan logisch dat ze mentale gezondheidsproblemen ervaren en een leven van verwarring leiden.”

Katrina wil in de toekomst haar kinderen zoveel mogelijk weghouden van sociale media. “”Ik wil in de toekomst mijn kinderen weghouden van sociale media. Voor zo lang het kan uiteraard. Ik wil dat mijn kinderen zich bezighouden met fysieke activiteiten en dingen leren door het gewoon te doen.”

De 35-jarige actrice geeft een voorbeeld uit haar eigen leven hoe sociale media haar denken heeft beïnvloed. “Ik wilde mezelf onlangs trakteren op een lunch in een restaurant in de buurt van mijn huis. Lunchen is iets wat je gewoon moet kunnen doen. Maar toen dacht ik meteen aan de paparazzi die buiten het restaurant zou staan om vervolgens foto’s te maken.”

“Nu ben ik een actrice dus ik dacht misschien moet ik make-up op doen en mijn haar goed doen. Want als er foto’s worden gemaakt, worden deze gepubliceerd. En dat zorgt weer voor miljoenen reacties waar je weer een reactie op moet gaan geven. Vermoeiend! Dus ik besloot om maar niet naar buiten te gaan. Zeven tot acht jaar geleden was dit geen voorwaarde om te gaan lunchen.”

Katrina is momenteel te zien in de film Zero.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.