Gaat Bollywood acteur Farhan Akhtar weer trouwen?

0

Gaat Bollywood acteur Farhan Akhtar weer trouwen?Na maanden van speculatie bevestigde Bollywood acteur en regisseur Farhan Akhtar zijn relatie met zangeres en actrice Shibani Dandekar. Ze kwamen hand in hand aan bij een van de grootste evenementen van het jaar. Het laatste gerucht is dat Farhan heel graag zou willen trouwen.

De relatie is heel serieus. Farhan heeft Shibani ook voorgesteld aan zijn kinderen. Zij zijn blij om hun vader gelukkig te zien en kunnen het goed vinden met Shibani. Het is dan ook niet meer dan logisch om de volgende stap te nemen in de relatie.

Volgens de laatste berichten zou Farhan de vraag al hebben gesteld. Het stel hoopt in het voorjaar van 2019 in het huwelijksbootje te stappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.