Bollywood actrice Sara Ali Khan in film met Karthik Aaryan?

0

Bollywood actrice Sara Ali Khan in film met Karthik Aaryan?Bollywood actrice Sara Ali Khan heeft openlijk gezegd dat ze verliefd is op acteur Karthik Aaryan. Als we de geruchten mogen geloven mag ze binnenkort met hem samenwerken.

Veel filmmakers vinden ook dat deze twee acteurs goed bij elkaar passen. Een filmmaker heeft beide acteurs benaderd voor een moderne versie van de film Love Aaj Kal.

Lova Aaj Kal, van regisseur Imtiaz Ali en met in de hoofdrollen Saif Ali Khan en Deepika Padukone, was een groot succes. Imtiaz speelt al enige tijd met het idee om een moderne versie te maken van deze film. Hij zou recent Sara Ali Khan en Karthik Aaryan hebben benaderd voor de hoofdrollen.

Het zou zeker interessant zijn om deze twee getalenteerde jongeren samen op het witte doek te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.