Bollywood actrice Shraddha Kapoor vervangt Katrina Kaif in dansfilm

0

Bollywood actrice Shraddha Kapoor vervangt Katrina Kaif in dansfilmNa het succes van de Bollywood film ABCD 2 komt het trio Remo D’Souza, Varun Dhawan en Shraddha Kapoor weer bij elkaar voor de grootste dansfilm van India. De film wordt geproduceerd door Bhushan Kumar en Lizelle D’Souza.

Shraddha Kapoor vervangt hiermee Katrina Kaif, die de eerste keus was. Helaas moest Katrina het project verlaten, omdat de film Bharat meer tijd vergt dan verwacht. Dit is dus een gelukje voor Shraddha.

“Ik ben blij dat ik weer samen met Remo Sir, Prabhudehva Sir en Varun mag samenwerken na ABCD 2. Veel dank aan Bhushanji die ons opnieuw heeft samengebracht en gelooft in dit verbazingwekkende verhaal. We zijn allemaal erg enthousiast en gaan er weer samen hard aan werken.”

De 31-jarige actrice speelt de rol van professionele danser die samen met haar team India vertegenwoordigt in deze film. De film zou dans in India en dans als onderdeel van de Indiase Cinema herdefiniëren.

De opnames gaan in juli 2019 van start. Op dit moment zijn ze nog op zoek naar een internationale danser.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.