Bollywood acteur Vivek Oberoi speelt Narendra Modi in biopic

0

Bollywood acteur Vivek Oberoi speelt Narendra Modi in biopicBollywood acteur Vivek Oberoi is al enige tijd van het toneel verdwenen. Maar hij is terug en hoe! De 42-jarige acteur maakt zijn comeback met een geweldige rol. Vivek speelt minister-president Narendra Modi in een film over het leven van deze politicus.

Het team kreeg pas enkele weken geleden toestemming om door te gaan met de film. Vivek heeft de afgelopen weken samen met het team hard gewerkt aan zijn look. De komende weken neemt hij deel aan workshops waarin aandacht wordt besteed aan lichaamshouding en stemgebruik.

De film wordt geregisseerd door Omung Kumar, die eerder de biografische drama’s Sarbjit en Mary Kom maakte. De opnames van de film gaan half januari van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.