Bollywood acteur Suneil Shetty over debuut zoon Ahan

Bollywood acteur Suneil Shetty over debuut zoon AhanBollywood acteur Suneil Shetty is trots op zijn zoon Ahan Shetty. De 22-jarige start 2019 met de opnames van zijn Bollywood debuut. Uiteraard heeft papa de jongeman wel wat advies meegegeven.

“Ik heb hem op het hart gedrukt dat hij eerlijk moet zijn met zijn werk. Hij moet goed luisteren naar zijn hart. Zolang hij oprecht is en al zijn hart en ziel in zijn werk stopt moet het goed komen. Het gaat om de kwaliteit van het werk, niet om de kwantiteit. Wanneer je dat beseft, volgt de rest vanzelf.”

“Daarnaast is het ook erg belangrijk om je producer te vertrouwen. Uiteindelijk is hij degene die het geld investeert in het project en in jou. Soms worden producenten niet goed behandeld en dat vind ik jammer.”

Ahan Shetty maakt zijn debuut in de Hindi remake van de Telugu hit RX 100. De film wordt geproduceerd door Sajid Nadiadwala en geregisseerd door Milan Luthria. Een interessant feit is dat producent Sajid 22 jaar geleden ook verantwoordelijk was voor het debuut van Suneil Shetty.

De film staat gepland voor een release in het najaar van 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.