Bollywood actrice Deepika Padukone bevestigt superhero film

Bollywood actrice Deepika Padukone bevestigt superhero filmAl maandenlang doen geruchten de ronde dat Bollywood actrice Deepika Padukone bezig is met het ontwikkelen van een superhero film. Recent bevestigde de 32-jarige actrice het nieuws.

“Ja, ik ben inderdaad bezig met het ontwikkelen van een superhero project. Ik hoop dat we dit kunnen realiseren. Samen met een vriend ben ik dit idee verder aan het ontwikkelen. We raakten met elkaar in gesprek over de films die wij graag zouden willen maken. En een superhero film is iets wat wij al heel lang willen maken. En daar gaan we mee beginnen.”

Volgens de laatste berichten is het personage gebaseerd op Wonder Woman. Voor de rol zal Deepika intense martial arts trainingen moeten volgen. Het is echter nog niet zo ver.

De eerste volgende film van Deepika is de film van regisseuse Meghna Gulzar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.