Bollywood acteur Ranveer Singh omschrijft vrouw Deepika als grootste superster

Bollywood acteur Ranveer Singh omschrijft vrouw Deepika als grootste supersterBollywood acteur Ranveer Singh stapte vorige maand in het huwelijksbootje met de liefde van zijn leven, actrice Deepika Padukone. De 33-jarige acteur bevindt zich nog steeds in de zevende hemel.

In een recent interview spreekt hij over zijn superster vrouw. “Ze is gewoonweg geweldig. Eigenlijk is ze een heel eenvoudig meisje. Ze is zo normaal, dat is gewoon verbazingwekkend. Wanneer ze uit huis stapt is ze de grote superster, maar je moet haar thuis eens zien… fantastische vrouw! Wat kan ik nog meer zeggen?”

Hij onthult waarom hij een geweldige klik ervaart met Deepika. “Ik denk dat een deel van de reden waarom het zo goed tussen ons klikt is omdat wij op eenzelfde soort wijze zijn opgevoed. Onze ouders zijn heel erg normaal. Dus wanneer de werkdag is afgelopen gaan we naar huis om bij onze families te zijn. Het is heel normaal en erg simpel. Ik denk dat dat hetgeen is wat ons ook normaal houdt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.