Bollywood actrice Sara Ali Khan laat succes niet naar haar hoofd stijgen

Bollywood actrice Sara Ali Khan laat succes niet naar haar hoofd stijgenBollywood actrice Sara Ali Khan is een verfrissend gezicht en geluid in de filmindustrie. Ze maakte eerder deze maand haar grote debuut met de film Kedarnath. Dit is een overweldigende ervaring voor de meeste nieuwkomers, maar Sara weet precies hoe ze met alle druk en lofzang moet omgaan.

“Je hebt een goede balans nodig in je leven en zeker wanneer je deel uitmaakt van deze industrie. Je kunt alle lofzang niet naar je hoofd laten stijgen. Na de release van een film is er een leegte. Acteren is werk en uiteraard zul je vaak veel mensen om je heen hebben. Maar pas wanneer je alleen bent, leer je hoe je met deze dingen moet omgaan.”

De 25-jarige actrice wordt omschreven als een intelligente actrice. Zelf is ze het daar niet mee eens. “Ik heb een opleiding en bekijk zaken vanuit diverse perspectieven. Ik denk dat daar de verwarring ontstaat.”

Sara is binnenkort te zien in haar tweede film Simmba.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.