Nick Jonas is klaar voor kinderen met Bollywood actrice Priyanka Chopra

Nick Jonas is klaar voor kinderen met Bollywood actrice Priyanka ChopraDe Amerikaanse zanger Nick Jonas is deze maand in het huwelijksbootje gestapt met Bollywood actrice Priyanka Chopra. Ze genieten nog na van alle recepties en feestjes, maar de eerste vragen over kinderen worden al gesteld. Nick is in ieder geval heel duidelijk. “Ik ben toe aan kinderen.”

“Ik wil zeker vader worden. Het lijkt mij echt geweldig. Ik denk dat ik behoorlijk snel volwassen moest worden. Je kunt dat op twee manieren bekijken. Het was wellicht oneerlijk, maar je kunt ook zeggen dat het mij op jonge leeftijd veel perspectieven heeft geboden.”

“Ik heb op jonge leeftijd al veel van het leven gezien en ik hoop dat ik op een dag deze ervaringen met mijn kinderen kan delen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.