Heeft Bollywood actrice Parineeti Chopra nu ook trouwplannen?

Heeft Bollywood actrice Parineeti Chopra nu ook trouwplannen?Nu haar nicht Priyanka Chopra in het huwelijksbootje is gestapt, doen geruchten de ronde dat Bollywood actrice Parineeti Chopra haar relatie met Charit Desai ook officieel wil maken.

De 30-jarige actrice heeft al ruim twee jaar een relatie met Charit. Het stel ontmoette elkaar tijdens de Dream Team Tour in 2016, waar Charit verantwoordelijk was voor het maken van de behind-the-scenes filmpjes.

Charit was ook aanwezig tijdens de huwelijksceremonies van Priyanka Chopra en Nick Jonas. Parineeti deelde tijdens het weekend van de bruiloft een foto van een huwelijksdiner waar ook Charit op stond en deelde dit op social media met het onderschrift: “Vrienden… familie…”

We houden je op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.