Bollywood film Gully Boy geselecteerd voor het Filmfestival van Berlijn

0

Bollywood film Gully Boy geselecteerd voor het Filmfestival van BerlijnHet gaat goed met Bollywood acteur Ranveer Singh. Na een uitbundig huwelijk met zijn grote liefde Deepika Padukone, wacht hij nu vol enthousiasme op de release van zijn volgende film getiteld Simmba. Maar dat is niet alles. Zijn volgende film, Gully Boy, heeft haar eerste succes al behaald.

De film, geregisseerd door Zoya Akhtar, is gebaseerd op het leven van de Mumbai straatrappers Vivian Fernandes en Naved Sheikh.

Het Internationaal Film Festival in Berlijn heeft aangekondigd de film te willen tonen tijdens een speciale screening. Dit nieuws werd vervolgens op Twitter gedeeld door de twee hoofdrolspelers, Ranveer Singh en Alia Bhatt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.