Bollywood acteur Ranveer Singh verkiest werk boven huwelijksreis

Bollywood acteur Ranveer Singh verkiest werk boven huwelijksreisBollywood acteur Ranveer Singh staat bekend om zijn professionaliteit. Dit laat hij nogmaals blijken wanneer het gaat om de promotie van zijn nieuwste film Simmba. De 33-jarige acteur heeft namelijk zijn huwelijksreis uitgesteld om de promotionele werkzaamheden voor zijn film af te ronden.

Volgens insiders was de acteur in eerste instantie niet van plan om deel uit te maken van de promotietour. Maar Ranveer drong er toch op aan bij Rohit Shetty en Karan Johar. Hij vond het niet netjes om te schitteren in afwezigheid.

Ranveer Singh stapte eerder deze maand in het huwelijksbootje met Deepika Padukone. Na het huwelijk en de receptie zijn beide acteurs weer gaan werken. Het lijkt erop dat ze nog even moeten wachten met het nemen van een break voor hun huwelijksreis.

De Bollywood film Simmba staat gepland voor een release op 28 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.