Bollywood acteur Anil Kapoor: “Er gaat niets boven hard werken”

Bollywood acteur Anil Kapoor: "Er gaat niets boven hard werken"Hij is een van Bollywood’s meest iconische acteurs, die zelfs in het westen een naam voor zichzelf maakte. Hij komt van een bescheiden achtergrond en wist van zich van straatarm op te werken naar een van de rijkste Indiërs. Maar hij weet heel goed dat het leven niet gebaseerd is op geluk hebben. Hij heeft er keihard voor gewerkt.

“Wie succesvol wil zijn, moet weten dat dat niet over een nacht ijs gaat. Er gaat niets boven hard werken. Je moet ook geluk hebben, maar daar moet je ook voor werken. Elke ouder hoopt dat zijn of haar kinderen een talent hebben, maar je moet iets echt willen bereiken. Daarvoor moet je hard werken en geluk hebben.”

“Het is niet zo dat wanneer je een talent hebt, dat je kunt gaan luieren en denkt dat het je allemaal wel komt aanwaaien. Je kunt niet altijd afhankelijk zijn van geluk en niet hard werken. Het is een combinatie. Wanneer je hard werkt, kun je je lot veranderen met toewijding, passie en consistentie. Je moet willen werken als een hond”, voegt hij toe.

Op dit moment werkt de 61-jarige acteur aan de Bollywood films Total Dhamaal, Welcome To The Jungle en Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.