Hillary Clinton en John Kerry dansen met Shahrukh Khan in India

Hillary Clinton en John Kerry dansen met Shahrukh Khan in India

Op Twitter is woensdag een filmpje verschenen waarop te zien is hoe Hillary Clinton en John Kerry samen met Shahrukh Khan op Bollywood muziek in India dansen. De beelden werden gemaakt op het veel besproken huwelijk afgelopen woensdag van de dochter van de rijkste man van Azië Mukesh Ambani.

Zakenman Ambani, die volgens Forbes goed is voor 38 miljard euro, had paleizen afgehuurd en supersterren laten invliegen voor de bruiloft van zijn dochter Isha. Zij trouwde woensdag met Anand, zoon van zakentycoon Ajay Piramal.

En zo stond Hillary Clinton in het stadspaleis van Udaipur op de dansvloer met de Indiase filmster Shah Rukh Khan, terwijl Beyoncé eerder op de avond nog een privéconcert had gegeven:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.