Bollywood actrice Alia Bhatt bezwijkt onder werkdruk

Bollywood actrice Alia Bhatt bezwijkt onder werkdrukHet wordt Bollywood actrice Alia Bhatt allemaal teveel. De 25-jarige liep van de week verwondingen op tijdens de opnames van haar film Brahmastra. Ze werd direct naar een kliniek gebracht door haar vriend Ranbir Kapoor.

Alia werkt momenteel aan twee films tegelijk, Brahmastra en Kalank. Beide films worden geproduceerd door Dharma Productions.

Terwijl de opnames van Kalank overdag plaatsvinden, staan de opnames voor Brahmastra gepland in de avonden. Ze werkt zich letterlijk een slag in de rondte. Helaas heeft ze dus weinig tijd om genoeg rust te nemen en dat zorgde ervoor dat ze zich niet goed kon concentreren.

De arts adviseert haar dus vooral rust te nemen.

Laten we hopen dat ze spoedig hersteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.