Bollywood producent Boney Kapoor wil film maken met zoon Arjun en dochter Jhanvi

Bollywood producent Boney Kapoor wil film maken met zoon Arjun en dochter JhanviBollywood producent Boney Kapoor deelde recent het podium met dochter Janhvi Kapoor tijdens het International Film Festival of India (IFFI). Tijdens de gelegenheid kondigde hij tevens aan dat hij een film wil maken over de relatie tussen een broer en zus. En de hoofdrollen gaan naar zijn zoon Arjun Kapoor en zijn dochter Jhnavi Kapoor.

“Door mijn werk als producent en mijn persoonlijke verplichtingen heb ik geen films geregisseerd.

mijn productiejob en mijn persoonlijke verplichtingen kon ik geen films regisseren. Maar nu ik thuis een paar acteurs heb zitten wil ik graag een film regisseren over de relatie tussen een broer en zus. En wie beter dan mijn eigen zoon en dochter”, zegt Boney.

“Het is al een tijdje geleden dat er een film is verschenen over de relatie tussen een broer en zus. Dat is een onderwerp dat al een tijdje in mijn hoofd speelt. Nu wil ik dit realiseren.”

“Ik ben van plan om de hele Kapoor familie hierin te betrekken, inclusief Anil en Sanjay Kapoor”, voegt hij lachend toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.