Algemeen Dagblad noemt Amitabh Bachchan de ‘Robert de Niro van India’

Amitabh Bachchan tekent voor Aankhen 2

Bollywood’s levende legende Big B was deze week volop in het nieuws. De 76-jarige acteur meldde op zijn blog dat hij de schulden had afbetaald van 1398 boeren uit zijn thuisstaat Uttar Pradhesh. In totaal gaat het om een bedrag van 500.000 euro schrijft het Algemeen Dagblad, die Amitabh Bachchan de ‘Robert de Niro van India’ noemt.

Ook radiostation FunX schreef over deze actie van Bachchan. Volgens de zender zijn de harde werkers uit zijn thuisstaat hem eeuwig dankbaar voor zijn bijdrage. Een deel van de boeren reist binnenkort af naar de stad Mumbai waar de acteur ze gaat ontvangen.

Het is niet de eerste keer dat Bachchan boeren helpt. Eerder hielp hij al 350 landbouwers in Maharashtra, een staat die al jaren getroffen wordt door zware droogte, zo staat op de site van India Today.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.