Amrita Singh over Bollywood debuut dochter Sara Ali Khan

Amrita Singh over Bollywood debuut dochter Sara Ali KhanDe trailer van het langverwachte debuut van Sara Ali Khan getiteld Kedarnath is uit en heeft vele positieve reacties ontvangen. Amrita Singh, moeder van de jonge debutante is erg trots op haar dochter.

“Ik ben blij dat mensen haar en haar werk waarderen. Het is moeilijk en een beetje vreemd om in een interview te spreken over hoe ik mij hierbij voel. Dus ik kan mijn echte emoties niet echt delen. Maar als moeder ben ik extreem trots. Nu is het aan het publiek om te beslissen of ze haar carrière mag voortzetten.”

Amrita, die in de jaren 80 en 90 een prachtige carriere had, wil alleen het beste voor haar dochter. “Ik hoop alleen dat Sara het goed doet in het leven. Ik wil dat ze extreem nobel, gefocust en toegewijd blijft aan haar werk. Uiteindelijk is een het zware baan dat heel veel van je vergt als persoon. Ze moet doorgaan, doorzetten en de juiste films maken.”

De Bollywood film Kedarnath is geregisseerd door Abhishek Kapoor en staat gepland voor een release op 7 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.