Fox Star Studios sluit deal voor drie films met Bollywood acteur Akshay Kumar

0

Fox Star Studios sluit deal voor drie films met Bollywood acteur Akshay KumarFox Star Studios en Akshay Kumar hebben getekend om samen te werken aan drie films. De drie entertainers hebben Akshay Kumar in de hoofdrol en worden gezamenlijk geproduceerd met Cape Of Good Films.

“Ik ben erg blij dat ik een creatieve partner heb gevonden in Fox star Studios. Ik kijk uit naar deze samenwerking en hoop zinvolle en entertainende films te kunnen maken. Samen willen we content creëren dat naast entertainment ook kracht geeft”, aldus Akshay Kumar.

Samen met Fox Star Studios maakte Akshay Kumar met Jolly LLB 2 een van de grootste hits van 2017. Dit is een van de redenen dat de producent heel graag verder wil met de 51-jarige acteur, zegt Vijay Singh, CEO van Fox Star Studios.

“Het is een eer om deze samenwerking met Akshay voort te zetten. Akshay is een van de meest succesvolle acteurs die wij hebben. Hij begrijpt scripts en is niet bang om in te spelen op de veranderende markt en smaak van het publiek.”

De eerste film in deze samenwerking wordt India’s eerste ruimtefilm getiteld Mission Mangal. De opnames voor deze film beginnen in november en de regie is in handen van Jagan Shakti.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.