Bollywood actrice Deepika Padukone in rol van slachtoffer van zuuraanval

0

Bollywood actrice Deepika Padukone in rol van slachtoffer van zuuraanvalBollywood actrice Deepika Padukone heeft getekend voor een zeer uitdagende rol. Ze speelt de hoofdrol in de film van Meghna Gulzar waarin ze de rol van slachtoffer van een zuuraanval speelt. De film is gebaseerd op het leven van Laxmi Agarwal.

“Toen ik dit verhaal hoorde was ik diep ontroerd. Het is niet alleen maar een verhaal over geweld wat iemand wordt aangedaan, maar ook van kracht, moed, hoop en overwinning”, aldus Deepika.

De 32-jarige actrice neemt met deze film ook de volgende stap in haar carrière. “Het verhaal heeft een grote impact op mij gehad. Ik moet hier niet alleen creatief iets mee doen, maar ik wil dit persoonlijk begeleiden en verzorgen. Daarom heb ik besloten om deze film te produceren.”

Laxmi Agarwal werd in 2005 aangevallen door een man nadat ze zijn huwelijksaanzoek had afgewezen. De opnames staan gepland in februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.