Ex-man Bollywood actrice Karisma Kapoor wordt opnieuw vader

0

Ex-man Bollywood actrice Karisma Kapoor wordt opnieuw vaderSunjay Kapur, de ex-man van Bollywood actrice Karisma Kapoor, wordt opnieuw vader. Zijn huidige vrouw, Priya Sachdev, bevestigde het nieuws van haar zwangerschap.

Karisma was 11 jaar getrouwd met Kapur. Het was een huwelijk dat eigenlijk nooit goed heeft gelopen. Dit leidde uiteindelijk tot een scheiding in juni 2016. In april 2017 was Sunjay alweer getrouwd met Priya, die hij ontmoette terwijl hij nog getrouwd was met Karisma. En in december verwacht het stel hun eerste kindje.

Sunjay heeft al twee kinderen met Karisma, Samaira en Kiaan. Priya heeft ook een dochter uit haar eerste huwelijk met ex-man Vikram Chatwal.

Karisma Kapoor heeft op dit moment een relatie met zakenman Sandeep Toshniwal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.