Bollywood acteur Sidharth Malhotra ontkent relatie met Kiara Advani

Bollywood acteur Sidharth Malhotra ontkent relatie met Kiara AdvaniBollywood acteur Sidharth Malhotra is na zijn breuk met Alia Bhatt gespot met verschillende dames. De laatste tijd wordt hij steeds vaker gezien met Kiara Advani, de actrice uit de Bollywood film Lust Stories. Hij ontkent echter dat er sprake is van een relatie.

“Aan de start van mijn carrière kon ik niet zo goed omgaan met de geruchten. Het verbaasde mij hoe mensen verhalen konden verzinnen. Nu kan ik mij er niet meer druk om maken. Ik begrijp nu hoe de mediawereld werkt, wanneer je lege ruimtes moet vullen en hoe sommige mensen verhalen vertellen en zaken beïnvloeden waardoor er van alles gebeurd.”

“Ik vind het nu eigenlijk grappig en zeer creatief. Maar het is niet netjes, wanneer een vriendelijke gebaar of normaal gesprek met iemand anders wordt ervaren of neergezet dan is bedoeld. Ik mag er dan nu aan gewend zijn, maar dat betekent niet dat het netjes is naar de andere persoon die erbij wordt betrokken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.