Karan Johar wil Aryan Khan en Khushi Kapoor samen laten debuteren

Karan Johar wil Aryan Khan en Khushi Kapoor samen laten debuterenKaran Johar staat bekend om nieuwkomers, in het bijzonder starkids, een kans te geven in een van zijn producties. Onlangs bracht hij de starkids Jhanvi Kapoor en Ishaan Khattar bij elkaar. Zij maakten een succesvol debuut met de film Dhadak. Nu is hij van plan om ook het zusje van Jhanvi te laten debuteren in een van zijn producties en tegenover niemand minder dan Aryan Khan.

De 46-jarige producent roept al jaren dat hij het debuut van Aryan Khan zal verzorgen. Maar Shah Rukh Khan wil dat zijn zoon eerst zijn studie afrond voordat hij überhaupt voor de camera komt te staan. Dit betekent dat Karan nog even geduld zal moeten hebben.

Recent onthulde Boney Kapoor dat Khushi graag in de voetstappen van haar moeder en zus zou willen treden. Maar details over een mogelijk debuut werden niet onthuld. Een vriend van de familie onthult echter dat het debuut van Khushi wellicht niet zo lang meer op zich zal laten wachten.

“Khushi’s debuut zal sneller komen dan gedacht. Karan Johar heeft al gezegd dat hij ook Khushi een perfecte start wil geven. Hoewel haar debuut een goed bewaard geheim is, zijn ze al druk op zoek naar het juiste script. Ook Khushi is begonnen aan de voorbereidingen door het nemen van acteer-en danslessen.”

Op de vraag of ze dan haar debuut samen zal maken met Aryan Khan, antwoord de goede vriend het volgende. “Dat is wel de bedoeling. Laten we zien hoe dat gaat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.