Satyamev Jayate terug op tv

Satyamev Jayate terug op tvAamir Khan komt terug met de tv-show Satyamev Jayate. Het team is al druk bezig met de research naar goede verhalen en achtergronden.

“Aamir Khan begint aan zijn voorbereiding op de show na de release van zijn nieuwste film Thugs of Hindostan. Zijn team is op dit moment hard aan het werk. Zij onderzoeken de verhalen en zullen de onderwerpen na Diwali aan hem presenteren. Aamir is betrokken bij alle aspecten van de show en wil dat alles perfect is geregeld voordat de opnames beginnen”, aldus een medewerker.

Volgens de laatste geruchten wil Aamir zich meer gaan verdiepen in onderwerpen die van invloed zijn op de jongeren in India. Het gaat dan om issues als depressie en werkloosheid.

De show bestaat uit ongeveer 10 afleveringen. De zender hoopt de show opnieuw iedere zondagochtend uit te kunnen zenden. De CEO stimuleert motiverende tv-shows en wil net als Ted Talks India ook dit programma op een toegankelijk tijdstip tonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.