Sidharth Malhotra heeft geen tijd en ruimte voor liefde

Sidharth Malhotra heeft geen tijd en ruimte voor liefdeSidharth Malhotra is een acteur in Bollywood wiens privéleven vaker het onderwerp van gesprek is dan zijn carrière. Recent werd hij gespot met Kiara Advani, maar volgens de 33-jarige acteur zijn ze niets meer dan vrienden. Hij is namelijk single en wil zich volledig richten op de bouw van zijn carrière.

“Ja, ik ben vrijgezel. Ik ben ook niet op zoek naar liefde in deze fase van mijn leven. Ik kwam naar Mumbai met een droom en ik moet nog veel doen om mijn doelen te bereiken. Hier wil ik al mijn energie in stoppen. Trouwen is absoluut geen prioriteit. Ik denk er niet over om nu te gaan settelen. Uiteindelijk wil ik het wel en zal ik het ook doen. Hopelijk voordat ik 40 ben en dat betekent dat ik nog zeven jaar heb”, aldus Sidharth.

“Eerst wil ik mijn carrière goed op de rails hebben. Ik moet mij op een plek bevinden waar ik tevreden ben met wat ik doe. Het is overduidelijk dat ik er nog lang niet ben. Op dit moment heb ik gewoon niet de luxe om te kiezen voor mijn privéleven. Ik heb er gewoonweg geen tijd en ruimte voor”, voegt hij toe.

Sidharth werkt momenteel aan de film Jabariya Jobi waarin hij te zien is naast Parineeti Chopra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.