Sonakshi Sinha in remake iconisch lied van Helen

Sonakshi Sinha in remake iconisch lied van HelenSonakshi Sinha maakt zich op om het iconische lied Mungda uit de film Inkaar na te maken. Het nummer wordt gebruikt voor de film Total Dhamaal. Regisseur Indra Kumar heeft alle vertrouwen in Sonakshi Sinha.

“Helenji is een legende, maar voor de nieuwe versie kan ik mij niemand anders dan Sonakshi Sinha inbeelden. Mungda was een hit en dat is een enorme verantwoordelijkheid dat nu rust op de schouders van Sonakshi, maar ook die van mij. Wij zullen nu wel iets geweldigs moeten neerzetten”, aldus Indra Kumar.

“De opnames zijn begonnen en nemen vier dagen in beslag. We hebben het muzikale duo Gaurav-Roshan ingeschakeld om een nieuwe versie van het nummer te maken. De video wordt geregisseerd door Adil Shaikh”, voegt hij toe.

Sonakshi is enorm enthousiast. “Indraji wilde mij hebben voor de remake. Toen ik het hoorde was mijn onmiddellijke reactie: “Ik wil dit doen!” Het nummer heeft de potentie om een grote hit te worden. Ik heb er echt enorm veel zin in.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.