Sidharth Malhotra en Jhanvi Kapoor in Dostana 2?

Sidharth Malhotra en Jhanvi Kapoor in Dostana 2?Dostana 2 komt eraan! Nu is nog maar de vraag wie de hoofdrollen gaan spelen. Volgens de laatste geruchten heeft producent Karan Johar Sidharth Malhotra en Jhanvi Kapoor vastgelegd voor de hoofdrollen.

“Karan wilde altijd al een vervolg maken op Dostana, zeker omdat de film erg goed in de smaak viel bij het grote publiek; Nu ligt er eindelijk een script waar hij zich in kan vinden en dat maakt dat we sneller aan de slag kunnen. Een deel van de cast is al vastgelegd. Twee van de drie hoofdrollen worden gespeeld door Sidharth Malhotra en Jhanvi Kapoor. We zijn nog op zoek naar een acteur”, aldus een medewerker.

“Net als de eerste film zal ook dit deel worden geregisseerd door Tarun Mansukhani. Het enige verschil is het verhaal en de cast. We zijn nog steeds niet op het punt dat we kunnen zeggen wanneer de opnames beginnen, maar dat is nog zeker niet dit jaar”, voegt ze toe.

Het origineel kwam uit in 2008 en had in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, John Abraham en Priyanka Chopra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.