Ranbir Kapoor ontkent geruchten over huwelijk

Ranbir Kapoor ontkent geruchten over huwelijkOnlangs werd gespeculeerd over een mogelijk huwelijk tussen Ranbir Kapoor en Alia Bhatt. Volgens de geruchten zou het stel van plan zijn om begin volgend jaar in het huwelijksbootje te stappen. Ranbir Kapoor ontkent het nieuws.

“Dit hoort allemaal bij showbusiness. Men verzint een verhaal en al snel doet een ander verhaal de ronde enzovoort. Ik heb altijd geloofd dat huwelijk iets is dat van nature plaatsvind. Het kan niet zo zijn van “Ik ben nu 35 dus nu is het tijd om te trouwen dus dan doe ik dat maar.” Zo werkt het niet. Het moet natuurlijk voelen voor jou en je partner. En je moet allebei klaar zijn voor de volgende fase in de relatie. Maar daar is absoluut nog geen sprake van. Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn huwelijk”, aldus Ranbir.

Ranbir en Alia werken momenteel samen aan de film Brahmastra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.