Films Dangal en Hum Hain Rahi Pyar Ke vormen inspiratie voor twee tv-shows

Films Dangal en Hum Hain Rahi Pyar Ke vormen inspiratie voor twee tv-showsAamir Khan heeft door de jaren heen veel mensen geïnspireerd met zijn films en zijn personages. Zijn films Dangal uit 2016 en Hum Hain Rahi Pyar Ke uit 1993 vormen nu de inspiratie achter twee tv-shows.

Dangal, het verhaal over de worstelaar Mahavir Singh Phogat en zijn dochters Babita Kumari en Geeta, vormt de inspiratie voor de tv-show Kesar. En de film Hum Hain Rahi Pyar Ke vormt de inspiratie voor de tv-show Papa by Chance.

“Papa By Chance is niet exact hetzelfde verhaal als Hum Hain Rahi Pyar Ke, maar de overeenkomst zit in de basis. De serie vertelt het verhaal over een jongeman zonder doel of enige zorg. Maar wanneer er een tragedie plaatsvindt word hij ineens verantwoordelijk voor het leven van drie kinderen”, aldus een medewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.