Sonakshi Sinha over haar nieuwe film Happy Phirr Bhaag Jayegi

Sonakshi Sinha over haar nieuwe film Happy Phirr Bhaag JayegiNa een korte vakantieperiode is Sonakshi Sinha weer terug! Aanstaande vrijdag komt haar nieuwe film Happy Phirr Bhaag Jayegi uit. En deze film is anders dan de films die we van haar zijn gewend.

“De film is komedie waarbij de focus ligt op het leven van een vrouw. Het is geen bewuste keuze geweest om een ander genre te kiezen. Ik heb er nooit aan gedacht om strategische keuzes te maken die mijn carrière verder zullen bepalen. Ik begon met hardcore commerciële films en ik heb mij breed mogen oriënteren en ontwikkelen. Maar nu worden er veel sterkere rollen geschreven voor vrouwen en dat geeft mij de kans om mijn vaardigheden als actrice te laten zien.”

“Het is een geweldige trend en ik hoop dat deze doorzet, omdat het veel mensen een kans geeft om veel meer te laten zien van onszelf.”

Sonakshi begint binnenkort aan de opnames van Karan Johar’s Kalank. Ze is zeer blij met deze kans en optimistisch over haar carrière. “Ik voel mij goed. Ik doe goed werk. Het geeft mij kracht en ik ben klaar om te gaan. Iedere film benader ik alsof het mijn eerste film is en ik hoop dat dat nooit veranderd, want dat is het teken dat je carrière voorbij is.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.