Sunny Deol: “Het maken van een remake is niet altijd even makkelijk”

Sunny Deol: "Het maken van een remake is niet altijd even makkelijk"Remakes ontvangen zelden positieve reacties van het publiek. Maar er zijn enkele films die opnieuw een groot succes werden, zoals Agneepath en Don. Sunny Deol geeft toe dat het niet makkelijk is om een remake te maken.

“De laatste jaren is het maken van remakes het gespreksonderwerp van de dag. Er wordt ook gesproken over een remake van Ghayal. Mijn fans vragen mij ook wel eens of ik van plan ben om een paar succesvolle films opnieuw te maken. En als ik dan terugkijk op mijn carrière dan zie ik zeker potentie in sommige films en zou ik wel opnieuw willen maken. Maar het is niet makkelijk om datzelfde gevoel te creëren en het succes te evenaren.”

“Wij hebben een vervolg gemaakt op Ghayal, maar toen bleek ook dat mensen de voorkeur gaven aan het origineel. De veranderingen werden niet geaccepteerd. Ik zie bijvoorbeeld mogelijkheden in een remake van Damini. Mijn personage was erg interessant en ik denk dat we daar iets moois van kunnen maken”, aldus Sunny Deol.

Sunny Deol is binnenkort te zien in de film Yamla Pagla Deewana Phir Se.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.