Varun Dhawan niet in volgende film van broer Rohit Dhawan

Varun Dhawan niet in volgende film van broer Rohit DhawanVarun Dhawan zit in de volgende film van zijn broer Rohit Dhawan.

De afgelopen maanden deden geruchten de ronde dat Varun de hoofdrol zou spelen in de volgende film van zijn broer Rohit. Maar dit is niet waar. De film is aangeboden aan Varun, maar hij moest weigeren omdat hij niet beschikbaar was voor de opnames in de geplande periode.

“Ik zit niet in de volgende film van mijn broer. Hij maakt deze met andere acteurs. We hoeven niet elke film samen te werken. Ik zat ook niet in zijn eerste film Desi Boys. We hebben maar een film samen gemaakt en dat is Dishoom. Het was een leuke ervaring. Hopelijk kunnen we snel weer samenwerken, maar dat gebeurt niet met zijn volgende film”, aldus Varun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.