Irrfan Khan tekent film ondanks slechte gezondheid

Irrfan Khan tekent film ondanks slechte gezondheidIrrfan Khan heeft naar verluidt zijn volgende Bollywood-project getekend. Op dit moment ondergaat hij een behandeling voor neuro-endocriene tumor in Londen.

Het gaat om een film van regisseur Shoojit Sircar. Dit nieuws volgt nadat Irrfan noodgedwongen uit de film van Vishal Bharadwaj moest stappen vanwege zijn ziekte.

Volgens de laatste geruchten is het verhaal gebaseerd op het leven van Sardar Uddam Singh, de man die generaal Michael O. Dwyer doodde. Michael O Dwyer was verantwoordelijk voor het bloedbad Jallianwala Bagh, een park in Amritsar in 1919.

“De film staat gepland voor 2019. Er moet een aanzienlijke verbetering merkbaar zijn in de gezondheid van Irrfan, anders zou hij hier niet mee hebben ingestemd. Wij weten echter niets over de film van Vishal en of Irrfan nog wel of geen deel uit maakt van de cast”, aldus productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.