Rajkummar Rao over zijn samenwerking met Aishwariya Rai Bachchan

Rajkummar Rao over zijn samenwerking met Aishwariya Rai BachchanAnil Kapoor, Aishwarya Rai Bachchan en Rajkummar Rao komen samen in muscial komedie Fanney Khan. Rajkummar werkt voor het eerst in zijn carrière samen met Aishwariya Rai Bachchan en dat is een ervaring die hij nooit zal vergeten.

Rajkummar speelt Adhir die de popster Baby Singh ontvoert en uiteindelijk verliefd op haar wordt.

“Samenwerken met Aishwariya was een fantastische ervaring. Ze is een gedisciplineerde actrice. Eenmaal op de set was ze erg coorperatief en erg begaan met haar personage en de film. Ik heb een geweldige tijd gehad”, aldus Rajkummar.

Fanney Khan is geregisseerd door Atul Manjrekar en staat gepland voor een release op 3 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.