Katrina Kaif wil films produceren

Katrina Kaif gaat films producerenKatrina Kaif heeft enige tijd geleden de wens geuit om de stap te maken naar producent. Het lijkt er nu op dat ze die wens kan vervullen.

De 35-jarige werkt samen met vriend Salman Khan aan deze volgende stap. Ze hoopt een remake te kunnen maken van de Franse film Priceless uit 2006. Wanneer ze echt concreet aan de slag gaat is nog onduidelijk.

“Op dit moment is Katrina nog erg druk met haar werk als actrice. Ze koestert al enige tijd de droom om de stap te maken naar producent. Katrina maakt al 15 jaar deel uit van de filmindustrie en er komt een tijd dat ze zal willen multitasken”, aldus een goede vriendin.

“Salman Khan is vanaf de start van haar carriere haar steun en toeverlaat geweest. Hij heeft veel nieuwe gezichten geintroduceerd en veel mensen geholpen bij het opzetten van hun eigen productiebedrijf. Hij is gek op Katrina en wil haar graag zien groeien als persoon, maar ook wat betreft haar carriere. Dus het is niet meer dan logisch dat hij haar hierin helpt”, voegt ze toe.

Katrina Kaif is dit jaar te zien in de films Zero en Thugs of Hindostan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.