Aamir Khan in een Karan Johar productie?

Aamir Khan in een Karan Johar productie?De enige Khan waar filmmaker Karan Johar nog nooit eerder mee heeft gewerkt is Aamir Khan. Maar als we de laatste geruchten mogen geloven dan lijkt een samenwerking dichterbij dan ooit.

Aamir is al enige tijd in gesprek met het team van Karan. En het gerucht gaat dat hij heeft ingestemd met een project.

“Aamir heeft diverse scripts gelezen en hij is erg enthousiast over een verhaal. Hij heeft zijn toestemming gegeven en kan niet wachten om in de huid van het personage te kruipen”, aldus een productiemedewerker.

“De voorbereidingen zijn al begonnen. Maar Aamir wil pas tekenen wanneer hij echt helemaal overtuigd is van de look en feel van het project. Maar ook volgt een volgende meeting over de verdere details over zijn personage en de film. Deze worden verder uitgewerkt en besproken.”

Aamir heeft voorgesteld om de film in samenwerking met Dharma Productions te produceren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.