Sridevi adviseerde dochter om geen deel uit te maken van Bollywood

Sridevi adviseerde dochter om geen deel uit te maken van BollywoodNog een paar dagen te gaan en dan maakt Jhanhvi Kapoor, dochter van wijlen actrice Sridevi, haar grote debuut met de film Dhadak. In een recent interview sprak ze over haar beslissing om actrice te worden.

“Toen ik mijn moeder vertelde dat ik wilde acteren zei ze: Heroverweeg alsjeblieft die beslissing. Ze adviseerde mij om het niet te doen. Mijn ouders hebben mij erg beschermend opgevoed en zij dacht dat ik te naïef was. Mijn moeder was niet blij met de beslissing. Ze dacht dat ik niet zou kunnen omgaan met het niet-creatieve aspect van filmmaken.”

“Mijn moeder heeft hard gewerkt om haar kinderen een goed en makkelijk leven te bieden. Maar dat is niet wat ik wilde. Ik wilde mijn hart volgen. Ik streefde naar creatieve expressie en te ervaren wat het leven inhoud. En te moeten vechten voor wat je wil bereiken. Ik ben zeer dankbaar voor alles wat ik heb, maar ik wil het leven ervaren”, aldus Jhanvi.

Toen haar moeder eenmaal was overtuigd kreeg Jhanvi alle steun en tips. “Mijn ouders vertelden mij dat acteren niet betekent dat je er mooi uit moet zien en dat je teksten voordraagt. Dat wist ik, maar toch wilde ik het doen.”

“Ik heb een fantastisch leven gekregen dankzij mijn ouders, maar tegelijkertijd was ik redelijk afgesloten van de echte wereld. Mijn hele leven ben ik erg beschermd opgevoed. Ik weet niet of dat komt door wie mijn ouders zijn of door hun karakter. Maar acteren geeft mij de mogelijkheid om verschillende levens te ervaren en mezelf aan zoveel gevoelens bloot te stellen. Daarom wil ik dit graag doen. Dit is mijn enige kans om alles te ervaren.”

Dhadak is geregisseerd door Shashank Khaitan en staat gepland voor een release op 20 juli.

1 REACTIE

  1. Voor veel volwassenen en kinderen is een artiest een voorbeeld figuur. Een artiest hoort netjes te gedragen.. Beleefd praten, geen tatoeages en oorbellen dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.