Makers willen vervolg op Dangal

Makers willen vervolg op DangalHet succes van Dangal heeft de makers van de film aan het denken gezet. Ze zien potentie in het maken van een vervolg. Dit deel zou zich dan richtte op het leven van Geeta Phogat.

“De makers van Dangal overwegen een vervolg op de film te maken. Dit is een uniek verhaal dat opnieuw kan worden verteld. Het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat velen inspireert”, aldus een filmdeskundige.

“Op dit moment wordt ook gekeken naar een vervolg op de MS Dhoni biopic. Het eerste deel eindigde met het winnen van het WK in 2011, maar dat is niet waar zijn carrière stopte. Zo kunnen we ook bedenken dat er een vervolg mogelijk is op Sanju. Er is niets mis met het verkennen van mogelijkheden om de carriere van Geeta Phogat te traceren en tot leven te brengen.”

De rol van Geeta Phogat werd vertolkt door Fatima Sana Shaikh. Zij is de eerste keus voor de rol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.