Biografie Sanjay Dutt verschijnt in 2019

Biografie Sanjay Dutt verschijnt in 2019Sanjay Dutt is terug! Dit jaar begon met zijn biopic en staat volgepland met de releases van Saheb, Biwi and Gangster 3 en Sadak 2. Maar in 2019 wacht nog iets mooiers. Dan verschijnt op zijn 60e verjaardag zijn autobiografie.

Het boek bevat interessante verhalen over de jeugd van de acteur, zijn leven in Bollywood in de jaren 80 en 90 en zijn ervaringen in de gevangenis. Er wordt uitgebreid gesproken over de dood van zijn moeder in 1981, zijn relaties, zijn strijd met drugs en de beschuldigingen over het bezit van illegale wapens tijdens de aanslagen in 1993.

“Ik ben blij dat Harper Collins op mijn 60e verjaardag mijn autobiografie uitbrengt. Mijn leven zit vol ups en downs en vreugde en verdriet. Er zijn veel interessante verhalen die ik nooit eerder heb verteld. Ik kijk er erg naar uit om mijn herinneringen en emoties met lezers te delen”, aldus Sanjay Dutt.

Harper Collins zegt dat de wereld Sanjay Dutt opnieuw zal ontdekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.