Sara Ali Khan in film met vader Saif Ali Khan?

Sara Ali Khan in film met vader Saif Ali Khan?Sara Ali Khan heeft al twee films op haar naam staan: Kedarnath en Simmba. Het lijkt er op dat ze binnenkort haar derde film tekent. En daarin deelt ze het scherm met niemand minder dan haar vader.

Volgens de geruchten gaat het om een komedie van regisseur Nitin Kakkar. “De film geeft een komische kijk op de vriendschap tussen een vader en zijn dochter. Het verhaal deelt ook een prachtige boodschap. Nitin heeft Sara al benaderd. Nu Saif nog. Dit vader-dochter duo is zijn eerste keus voor de rollen en hij hoopt dat ze beide bevestigend zullen antwoorden”, aldus een assistente van Nitin.

Het zou zeer interessant zijn om vader en dochter samen op het witte doek te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.