Ranbir Kapoor geeft drankprobleem toe

Ranbir Kapoor geeft drankprobleem toeHet is niet de standaard in Bollywood om open en eerlijk over je problemen te praten. Maar Ranbir Kapoor schaamt zich nergens meer voor. Nadat hij openlijk sprak over het feit dat hij is vreemdgegaan, schuwt hij het onderwerp alcohol niet. Hij geeft toe dat hij een drankprobleem heeft.

“Ik weet dat het de verkeerde kant op kan gaan. Daar ben ik mij volledig van bewust. Ik heb een drankprobleem”, zegt Ranbir.

“Het is niet zo dat ik verslaafd ben aan alcohol, maar ik heb de neiging om veel te drinken. Als ik eenmaal begin, dan ben ik niet meer te houden. Ik denk dat het in mijn bloed zit… kijk maar naar mijn familie. Ze zijn allemaal dol op alcohol.”

“Maar wanneer ik werk is daar geen sprake van. Als ik werk dan drink ik niet. En wanneer ik drink, dan werk ik niet”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.