Hindi remake The Fault in our Stars getiteld Kizzie Aur Manny

Hindi remake The Fault in our Stars getiteld Kizzie Aur MannyMukesh Chhabra, die zijn debuut maakt als regisseur met de Hindi remake van de succesvolle film The Fault in our Stars, heeft de titel van de film bekendgemaakt. De film is getiteld Kizzie Aur Manny en de hoofdrollen worden vertolkt door Sushant Singh Rajput en Sanjana Sanghi. De opnames zijn recent van start gegaan.

In de Hollywood-film speelde muziek een cruciale rol en om dezelfde magie te creëren is A.R. Rahman vastgelegd om de soundtrack te componeren.

“Kizzie aur Manny zijn personages gecreëerd door Suprotim Sengupta, die het scenario heeft geschreven. Shashank Khaitan heeft de dialogen geschreven. En Mukesh zal de personages tot leven brengen op het witte doek”, aldus Rucha Pathak van Fox Star India.

The Fault in our Stars, gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur John Green, is een hartverwarmend liefdesverhaal over twee jongeren die je meenemen op een reis van liefde, leven en hoop tegen alle verwachtingen in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.