Anil Kapoor, Sanjay Dutt en Nawazuddin in Aankhen 2?

Anil Kapoor, Sanjay Dutt en Nawazuddin in Aankhen 2?Sinds de aankondiging van Aankhen 2 zijn fans in afwachting van de officiële aankondiging van de cast. Op dit moment is bekend dat Amitabh Bachchan in ieder geval terugkeert voor dit tweede deel. Het gerucht gaat dat de makers verder Anil Kapoor, Sanjay Dutt en Nawazuddin Siddique op hun verlanglijstje hebben staan.

De film wordt geregisseerd door Anees Bazmee, maar hij wil nog niets bekendmaken. “We zijn volop in gesprek met diverse acteurs voor dit vervolg. De rechten liggen in handen van Rajtaru Studios. Amitabh Bachchan heeft ermee ingestemd en dat is alles wat ik op dit moment weet. In de komende maanden komen we meer te weten over de voortgang van het project. Over de cast kan ik dus weinig zeggen.”

Toen de rechten van de film nog in handen lag van Gaurang Doshi was er een aankondiging dat Anil Kapoor zou hebben getekend. Dat werd direct ontkent toen de rechten van de film in handen kwam van Rajtaru Studios.

Enige tijd geleden zouden Sushant Singh Rajput en Karthik Aaryan zijn benaderd voor de film. Beide acteurs hebben het nieuws ontkend.

De originele cast van Aankhen bestond uit Amitabh Bachchan, Akshay Kumar, Arjun Rampal, Paresh Rawal en Sushmita Sen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.