Dochter Shah Rukh Khan binnenkort op cover van bekend magazine

Dochter Shah Rukh Khan binnenkort op cover van bekend magazineDe kinderen van Bollywoodsterren staan steeds vaker in de spotlights. De meeste van hen zijn erg populair op sociale media, zoals Ahaan Pandey, Jhanvi Kapoor en Ibrahim Ali Khan, en worden op deze jonge leeftijd nauwlettend in de gaten gehouden door de paparazzi. Dit geldt ook voor de dochter van superster Shah Rukh Khan.

De 18-jarige Suhana studeert momenteel in Londen en heeft de wens om ooit deel uit te maken van Bollywood. Nu zet ze daar binnenkort een eerste stap in. De jongedame verschijnt namelijk in augustus op de cover van een populair magazine.

Moeder Gauri Khan onthulde in maart dat haar dochter werkte aan een fotoshoot. “Suhana werkt aan een fotoshoot voor een magazine. Ik wil de naam nog niet onthullen, maar hier kijk ik het meest naar uit dit jaar.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.