Zoon van Salman Khan’s bodyguard maakt volgend jaar debuut in Bollywood

Zoon van Salman Khan's bodyguard maakt volgend jaar debuut in BollywoodDe zoon van de bodyguard van Salman Khan koestert de droom om acteur te worden in Bollywood. Het lijkt erop dat zijn droom binnenkort werkelijkheid wordt. Nu het debuut van Aayush Sharma gereed is heeft Salman Khan plannen om de zoon van bodyguard Shera te begeleiden naar zijn debuut.

Tiger, de zoon van zijn bodyguard, heeft al gewerkt als assistent-regisseur bij de film Tiger Zinda Hai. Hij is dus al bekend met de manier waarop een film wordt gemaakt. “Salman zal ervoor zorgen dat het debuut van Tiger even veelbelovend is als die van zijn zwager Aayush. Shera kan zijn leven geven voor Salman. Dit is het minste wat hij voor hem kan doen”, aldus een vriend van Salman.

“Het was een belofte die Salman aan Shera maakte toen zijn zoon Tiger werd geboren. Salman had de pasgeboren baby opgepakt en gezegd dat de jongen geboren is om acteur te worden. En dat hij hiervoor zou zorgen. Shera dacht dat het een opmerking was die hij maakte omdat hij blij was dat Shera vader was geworden. Maar hoe ouder Tiger werd, hoe vaker Salman sprak over zijn debuut. Hij beloofde Shera dat hij na het debuut van zijn zwager, Loveratri, zou beginnen aan het debuut van Tiger.”

Loveratri staat gepland voor een release in oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.