Vervolg op Veere Di Wedding in de maak?

Vervolg op Veere Di Wedding in de maak?Het enorme succes van de film Veere Di Wedding heeft ervoor gezorgd dat de makers serieus nadenken over een mogelijk vervolg. Een deel van de cast ziet dit plan wel zitten.

“Indien er sprake is van een vervolg dan hebben Sonam Kapoor, Shikha Talsania en Swara Bhaskar hun medewerking toegezegd. Er is echter nog niets bekend of ook Kareena Kapoor Khan wil meewerken aan het vervolg. De makers zijn echter wel met haar in gesprek”, aldus een productie-assistent.

Veere Di Wedding vertelt het verhaal van vier vriendinnen die na een decennium bij elkaar komen voor de bruiloft van een van hen. Ze beseffen dat er in de afgelopen jaren veel is veranderd. Op hun eigen manier delen ze hun verhaal en bespreken zaken als familie, het huwelijk en acceptatie binnen de gemeenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.